dimecres, 27 de juny del 2012

JA HEM TORNAT DE CHAMOI!!!

HOla a tots... just fa deu minuts que acabem d'arribar de basse. Els que us escrivim som els professors perquè els vostres fills s'estan refrescant a la piscina després de tot un dia de viatge. 

L'experiència d'anar fins a Chamoi ha estat fantàstica i ha valgut molt la pena. Hem viscut el retrobament de la Fatou amb la seva àvia molt emotiu. També hem conviscut durant aquests 3 dies amb la gent de Chamoi i hem estat instal.lats a l'escola del poble. Tot i la forta calor i les condicions difícils en què hem estat us volem dir que els vostres fills són uns cracks i han viscut tot això d'una manera molt intensa. Creiem que més que mai s'estan adonant de com en són d'afortunats,. És una experiència que els costarà oblidar. I a nosaltres també.

No patiu per res. Entre el grup hi ha molt bon ambient i tothom menja i està perfectament de salut. A veure si avui podrem penjar fotos perquè tot el que estem veient val la pena compartir-ho. Però aquí la connexió va molt lenta...és un altre món!!!

Anna, Jordi i Tona.

12 comentaris:

  1. La familia Busquets no pateix gents és la primera vegada que marxa un fill nostre i estem tant ben informats. Estem segurs que esteu disfrutan de la companyia dels nens i estic segura que és just l'experiencia que necessitaven. Moltes gracies per tot i acabeu de pasar-ho bé. Un petonas per tots.

    PD. Pregunteu-li a l'Oriol si podem enviar la play aqui.

    ResponElimina
  2. Banyeu-vos de gust i reposeu molt que de ben segur que ho necessiteu, si més no per recuperar forces ràpid i estar al 100% demà i continuar gravant. Mentre escriviu de tant en tant ja en fem prou, les fotos si de cas ja les veurem a la tornada, i evidentment ho culminareu amb el documental. O sigui que dediqueu-vos a viure aquesta experiència i a assimilar-ho tot, que tot el que esteu veient, escoltant, sentint...ja no us ho treu ningú.

    Bona nit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse: Tot lo dia pensant amb els nens i a la nit també, escriguent al blog. A la nit s'ha de reposar, dona.
      Tant d'escriure.....

      Elimina
  3. Hola a tots i a totes "callejeros viajeros", veiem que tot marxa bé i es una bona noticia . Per els "futboleros" volem informar-vos que fa un moment acaba de arribar a la final de l'eurocopa l'equip d'espanya (devant de portugal a la tanda de penalts), així doncs jugarà el proper diumenge contra alemanya o italia, que està per disputar.
    Acabeu de passar-ho d'allò més bé i disfruteu del temps que us queda. Gracies profes per l'informació i aneu a fer-vos un bany a la piscina que tan us merexeu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I teniu en compte que aquesta vegada en Sergio Ramos no va tirar el penal a la Lluna, com l'altra vegada, si no que la va encertar. Deu ser perquè s'ha tallat els cabells.
      En Pepe fent de les seves habituals "repassades" al personal, inclús als del seu Madrit.
      I en Ronaldo no va poder llançar el cinquè penal de Portugal, perquè en Cesc ho va evitar.
      Oé, Oé, Oé...

      Elimina
  4. Hola Bon dia a tots!!
    Que bé! M'alegro moltíssim que tot vagi sobre rodes!! Ja es presentia desde el primer dia una bona cohesió d'aquest grup! Esperem facin una bona feina, i poguem gaudir de les seves vivènvies deixant-t'ho plasmat amb un bon documental!! Mentres disfruteu molt amb tots els sentits.
    P.D. ADRIÀ! Una abraçada forta!! Molts petons per tut i a tots! Aquest matí aniré a buscar les teves notes i les de l'Oriol. Jejejeje Muaks!!

    La mare/ Francesca

    ResponElimina
  5. Hola a tots els viatgers
    Que bé que estigueu bé....
    Ja ens ho explicareu tot o quasi tot quan torneu a ser aquí.
    Demostreu el vostre agraïment a totes les persones que us envolten ja que això és una oportunitat única i privilegiada.

    ResponElimina
  6. Només amb dues imatges ja em començo a imaginar el documental.... Serà BRUTAAAAL!!!! Quines ganes de veure el retrobament de la Fatou amb la seva família.... El que aquest viatge significa per ella de ben segur no ens podem arribar ni imaginar! Un petonet pels profes!

    ResponElimina
  7. Hola a tots des de l'Àfricacatalana, suant tot el dia cotxe amunt cotxe avall fa que ens fem una mica a la idea de la calor que deveu estar passant, i en canvi no en parleu !!! La rutina fa que sentim més el temps i vosaltres viviu l'aventura, el moment. A DIFRUTAR, estigueu ben tranquils i concentrats aquí tot rutlla com sempre.
    ÀNNIA, tothom em pregunta per tu, si sabem notícies teves....molts records de tots els que t'estimem. En Trosky ja té "sofà" i passeja per casa, terrassa,... és també un aventurer nat.
    Profes: gràcies !
    MUUUAAAA !!! :))

    ResponElimina
  8. Ufffff,no he pogut reprimir les llàgrimes,llàgrimes d'il.lusió,de saber...contenta de que tot vagi bé,moltes gràcies Tona,Jordi i Anna,per tenir-nos informats (dintre el que podeu ).Albert et trobem a faltar,en Jaqui i la Juna també (tant de silenci,jajaja).Aprofita els dies que et quedan,cada moment i cada detall,tot és important! molts petons de casa i un d'especial de la iaia! p.d: m'he tornat adicta al blog!

    ResponElimina
  9. Al veure les fotos i l'alegria que d'elles se'n desprèn, no podem més que estar molt contents de com us va l'estada. Nou dies d'experiències i emocions en aquesta terra us duraran per sempre quan torneu.
    Pels "profes": que conserveu el bon fer i també que aprofiteu les poques estones lliures que deveu tenir. Gràcies per les notícies, comentaris i fotos que aneu penjant.
    Arnau, per cert, en el LOL hi surten teranyines. Ah.......... i tenim les notes. Vaig anar a buscar-les i la Sinsu me les va entregar.


    Apa, siau!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. pfffff quina embeja que em feu!!!! i sempre que poseu algun missatge poseu algu en relació a la piscina o m'ho sembla a mi o la major part de temps us hi esteu refrescant! però ho entenc perquè amb la calor que hi deu fer... waaaa que guai!!! tinc ganes de que ens expliqueu amb més detalls les vostres super aventures aquí a gàmbia, amb tots es detalls!!! molts petonets i records des de Catalunya!!!

    ResponElimina