dijous, 28 de juny del 2012

FOTOS de CHAMOI

 Ens hem llevat ben descansats. Un esmorzar davant del mar i un banyet a la piscina!!!! Després de tres dies intensos ens hem ben refet. Avui sembla que internet va una mica més ràpid i podem penjar alguna foto. Ara ens preparem per anar a veure si podem veure al nostre companys Ebra que va tornar el mes de març a Gàmbia. Us seguim informant. Ens encanten els vostres comentaris!!!!!
Corrent pels camps de Chamoi
La Fatou amb la seva àvia
Fent entrevistes
Retrats
Retrats

La Tura fent el seu stand-up





9 comentaris:

  1. Hola a tots i a totes. Fatu ni amb tots els diners del mon podries pagar el somriure de felicitat de la teva àvia. Ami en Pere diu que ja té la fitxa a punt pel teu germà. En la fotografia que esteu corrent pel camp de chamoi se us veu molt feliços, que bé si us han contagiat aquest somriure de felicitat (esperem que quan sigueu aquí us duri una bona temporada). Ara que sabem que esteu tant bé estem molt més tranquils. En Damas continua amb molta preocupació per saber si heu vist hipopòtams. Recordeu que no podeu deixar de posar-vos repel.lent (ja sé que sóc una pesada). Petons per tots i per tu Lia una abraçada d'aquelles nostres.

    ResponElimina
  2. Hola Arnald i tots !!!
    Des de Premià també us seguim amb enveja i il.lusió. Ja tenim ganes de veure les fotos, el documental i escoltar les vostres explicacions.

    Molts petons i disfruteu

    tieta Teresa

    ResponElimina
  3. Pell de gallina...ulls negats....quina emoció !!!!!!

    I és que un somriure val més que mil paraules....

    Jo no sé com ho veieu vosaltres, però em sembla que ara no canviaríeu aquests moments que esteu vivint ni pel millor joc de la play, ni per la millor pel.li de Hollywwod, ni tant sols pel vostre mòbil empolsat a hores d'ara....què fàcil és estar bé !!!!!
    Obriu una carpeta en un raconet del vostre cervell per recordar sempre aquesta experiència, però amb els cinc sentits eh !!!

    Molts , molts petons per tots

    I per tu Arnald molts petons de les àvies que pregunten molt per vosaltres.

    ResponElimina
  4. Ens foteu una enveja, quan us veiem correns amb el nas de pallasso a Chamoi.....
    I nosaltres passant una calorada de Déu ni dó.
    No ens podem imaginar com ha estat la trobada de la Fatu amb la seva familia...... Quina gran emoció!!!

    ResponElimina
  5. Vaja, no pareu ! Molt emocionant pels qui ho veiem en fotografies, deu ser indescriptible viure-ho a pell. El mòn és molt gran i la vida de vegades potser ens sembla massa petita. Però de cop i volta s'omple de moments grans, emocionants, especials... que queden sempre dins nostre, com un tresor.
    Una forta abraçada per tots.

    ResponElimina
  6. Hola!! Que maques les fotos!! És emocionant rebre aquestes imatges vostres, plenes de vida, alegria i emocions!! Gràcies per tot, una felicitació als professors/persones que estan al capdavant de tot això, perque hagi estat possible. Un agraiment per tenir cura de tots i en especial pel meu ocellet Adrià. Un petò!!
    PD. Adrià! Felicitats per les teves notes. Igualment per l'Oriol i a tots. Ens veiem d'aquí poc. Aprofiteu els darrers moments a Gàmbia per ser feliços!! PETONS
    La mare/ Francesca

    ResponElimina
  7. ajajaj deu ser tant divertit corre per aquí els camps de Chamoi!!! mencantes les vostres cares ajajaja!!!
    i ja em dec imaginar lo emotiu que deu haver sigut tant per vosaltres com per la Fatou el retrovament amb la seva àvia!!! ja tinc ganes de veure'n més fotos de tot plegat!!! ens veiem aviat PETONS!!!

    ResponElimina
  8. Molt xulees les imatges, us quedarà un reportatge brutal! Aquí fa una calor impressionant però m'imagino que la vostra deu ser bastant pitjor. Bé, moltíssims records a tots i si trobeu L'Eabram saludeu-lo de part meva que segur que li fa gràcia! Doncs res, que us ho passeu genialment el temps que us queda i ens veiem aviaat!!!!!

    Dani Artiaga

    ResponElimina
  9. quina emocio tornar a veure la familia quan la tens tant lluny i a sobre a nar amb els teus companys .les fotos son molt xules segur que us ho heu passat molt be doncs nomes s'ha de veure la cara ,segur que us han tractat molt be .Molts petons i fins diumenge

    ResponElimina